R.I.P.

NUCH Ra-Shira 2000 – 2006


Rase:  Dachshund Langhåret

Shira har vært med meg mye på utstilling og har oppnådd tittelen NUCH. På Dachs innebærer det også to andrepremier (eller bedre) på spor. Hun har hatt to kull: Ross Kennels A-kull og B-kull.

Shira sovnet inn 13. februar 2006 etter mange måneders kamp mot nyresvikt.  Hun vil alltid bli husket!

Ada 1997 – 2007

Rase:  Dachshund Langhåret

Ada har bodd hos meg fra hun var liten valp, men desverre fikk hun ryggprolaps da hun var 3 år – noe hun også ble opperert for. Da hun var 7 år fikk hun en ny prolaps som hun også ble operert for – men denne gangen ble hun ikke helt bra, og manglet fremskyvingsrefleks i ene bakfoten. Til tross for dette var Ada en fantasktisk herlig og glad hund og hun fikk oss alltid til å smile med sitt herlige vesen. Høsten 2007 fikk hun atter problemer med ryggen.. Denne gang skulle hun få slippe å ta en ny operasjon, og hun ble avlivet… Hun vil alltid bli husket!

Siwollda’s Hall 1993 – 2007

Rase:  Dachshund Langhåret

Hall var den aller første dachsen jeg fikk, og grunnen til min fasinasjon av rasen. Han har vært med meg på mye – og var en fantastisk jakthund. Han fikk også med seg 2 CERT i sin utstillingskariære, men det ble med det, da han er noe stor. Han er også far til to kull. Hall har alltid betydd noe ekstra spesielt for meg, og jeg tror aldri jeg vil få en hund som han igjen. Han vil alltid bli husket!